Успех ОК „Warriors“ на турниру у Гајдобри

ОК "Соко" угостио је преко 300 девојчица из 52 екипе.

ГАЈДОБРА – На међународном турниру одржаном 18. маја 2024. године у спортској хали Гајдобра, домаћин ОК „Соко“ угостио је преко 300 девојчица из 52 екипе.


OK „Warriors “ је наступио у пет категорија и остварио изванредне резултате, освојивши медаље у чак четири категорије:

Категорија 2012: Злато
Категорија 2013: Сребро
Категорија 2014: Бронза
Категорија 2015: Сребро
Категорија 2011: Без одличја

„Велики успех постигла је наша играчица Бјанка Радман, која је понела титулу за најбољу играчицу турнира у категорији 2012 годиште. Иако је нашим екипама недостајало неколико кључних играчица, успели смо да остваримо значајне резултате. Наша деца су показала изузетну борбеност и таленат, а задовољство постигнутим резултатима је неизмерно“. – истакао је тренер, Давор Каракашевић.

„Предстојећег викенда, тачније 25. маја 2024. године, наша најтрофејнија екипа, из категорије 2012. годишта, наступиће на првенству Војводине у организацији ОССБ. Домаћин „Сутјеска“ из Бачког Доброг Поља ће угостити две екипе: Warriors и ЖОК „Бечеј“. Наше девојчице, које још не знају за пораз, одлазе са великом дозом самопоуздања и одлучне су да освоје свих шест бодова кроз две победе у два меча. Надамо се најбољем исходу и верујемо да ће наше мале шампионке поново заблистати на терену“ – каже Давор Каракашевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here