Номинујте комшије великог срца: Делите приче о хуманости и доброти

Филантропија, или како је код нас одомаћено називамо чојство, представља активну посвећеност људским вредностима, посебно према онима који се суочавају са тешкоћама у задовољавању основних потреба. Бити хуман значи бринути се о другима, поштовати њихову личност и оснажити њихове потенцијале, не стварајући зависност већ пружајући подршку.

Од самих почетака, БАП ВЕСТИ су промовисале филантропију. Кроз рубрику „Наше комшије великог срца“, желимо да истакнемо појединце и организације са територије општине Бачка Паланка који су се истакли својом хуманости, пружајући помоћ онима којима је најпотребнија.

Наша намера је да овим причама о људској доброти подстакнемо младе генерације да развијају свест о хуманости као најлепшој људској врлини. Желимо да научимо будуће генерације да и оне наставе да чине добра дела, чинећи нашу заједницу, нашу земљу, наш континент и наш свет хуманијим местом за живот.

Драги наши комшије великог срца, хвала вам на свему што сте до сада учинили. Наставите ширити хуманост и делити доброту са младима, а ми ћемо бити ту да забележимо нова хумана дела и нове комшије великог срца.

Ови људи не траже славу за своја дела. Они чине добра дела из срца, без обзира на то да ли ће бити примећени или не. Зато вас позивамо да нам пошаљете предлоге за комшију великог срца који је учинио хумано дело вредно пажње и признања.

Како послати пријаву

Пријаве са фотографијом можете слати на маил: [email protected] или нас посетите у редакцији на адреси Краља Петра Првог 12/8  у Бачкој Паланци – Тржни центар код СДК (На спрату) сваког радног дана од 08 до 15 часова.

Хвала вам што својом добротом обогаћујете нашу заједницу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here