Миленко Зорић: Сви смо шокирани! Ушао је на час и повредио мог оца!

"Мом оцу остало је неколико месеци до пензије, срамота што је доживео ово насиље!"

Чувени кајакаш и освајач сребрне медаље на Олимпијским играма у Рију, Миленко Зорић, који је син Слободана Зорића, претученог професора практичне наставе Техничке школе „9. мај“ у Бачкој Паланци, причао је за Курир.

– Тај ученик је раније био ђак те школе, али је био проблематичан и пребачен је у другу школу. Ушао је јуче код мог тате на час и сакрио се негде иза клупа, позади у учионици. Када је тата кренуо да предаје он га је гађао папирима и неким маказицама – прича за Курир Миленко Зорић.

Каже да је његов отац Слободан рекао том дечаку да напусти час. „Рекао му је да је он ученик друге школе и да не може бити ту. Тата је узео његову торбу и рекао му да изађе. Онда га је на ходнику ударио песницом. После су ђаци дали изајаву да је мог оца ударио и два пута ногом у главу. Тата је вероватно већ тад био без свести“ – наводи Миленко.

Каже и да је цела школа имала проблема са тим дечаком, те да је дирао и ученике и професоре.

– Дошла је Хитна помоћ, био је и полицијац. Одвео сам тату у УЦ у Нови Сад. Прегледан је, урађен му је ЦТ главе и тамо је још увек. Имао је фрактуру, на носу је пукла кост и поломљена је јагодична кост – прича саговорник.

Истиче да је његов отац сигурно разочаран и да су сви шокирани због овога што је доживео.

– Остало му је још неколико месеци до пензије, у октобру иде. Толико година предаје, никада нешто тако није доживео. Зна се у Паланци ко је и какав је, сви смо шокирани! Нисам се надао да то може да се деси, ја сам ишао у ту школу исто. Отац је сигурно разочаран, толико година ради с децом, жели као и сваки просветни радник да их изведе на прави пут. Мислим да је јако разочаран што је овако нешто доживео пред пензију – закључио је познати кајакаш.

1 коментар

  1. Сазревају генерације које су васпитавала Дечја права а не родитељи и наставници. Баш ме занима како ће кретен бити кажњен.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here