25. Међународна јуниорска бициклистичка трка

У суботу (25.05.), у Челареву

ЧЕЛАРЕВО – У суботу (25.05.) одржава се јубиларна 25. Међународна јуниорска бициклистичка трка „Трофеј Сајамског града“, за све узрасне категорије у дисциплини „Хронометар“ у Челареву и 26. маја за категорије јуниора и кадета, жене елита и јуниорке и мушкарци испод 23 године, дисциплина „Друм“ у Новом Саду.


Прва трка се вози 25. маја у дисциплини „Хронометар“, појединачно такмичење где учесници стартују у једнаким временским размацима и возе задату деоницу коју треба да прођу у најкраћем времену. Предвиђена деоница је Челарево-Гајдобра где је старт и циљ у месту Челарево.

Друга трка се вози 26. маја 2024. у дисциплини „Друмска трка“, где учесници стартују заједно и у зависнисности од узрасне категорије возе унапред предвиђен број кругова, кружне стазе на Булевару Европе у Новом Саду, између два кружна тока са улицама Корнелија Станковића и Руменачке. Старт и циљ ће бити код раскрснице изласка улице Авијатичарска на булевар Европе. На тркама се очекује око 160 такмичара бициклистичких клубова из Европе и Србије.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here