Одржан протест због напада на професора под називом „Докле више?“ (ВИДЕО)

Душка Лалић: "Ово се могло спречити"!

У Бачкој Паланци данас је одржан протест под називом „Докле више?“ поводом немилог догађаја када је, у среду (08.05.), од стране малолетног ученика, претучен професор Слободан Зорић (65) у Техничкој школи „9. мај“. 


Протест је организовала Унија синдиката просветних радника Србије а како сазнајемо, прикључили су им се и други професори који нису чланови поменутог синдиката. Такође, обуставили су наставу у својим школама, а за следећи четвртак 16. маја најављена је обустава рада свих школа у Србији.

Душка Лалић, председница Општинског одбора Уније синдиката просветних радника Бачке Паланке, саопштила је да је њен колега Слободан Зорић ван животне опасности, да је претрпео, у својој школи, врло тешке телесне повреде у виду фрактуре лобање, лома костију лица и мноштва хематома. Додала је да је, колико зна, малолетни насилник и раније правио проблеме у школи те да се зато и исписао из ње, а да се овај инцидент могао спречити.

1 коментар

  1. Povinelinog nasilnog junošu smestiti na robiju. Pridružiti mu na robiji sve članove familije, posebno najbliže, te ih tamo uključiti u društveno-koristan prinudni rad, uz temeljni nadzor grmalja-nadzornika ne baš lake ruke… Pa za par godina, proveriti junošu i porodicu… U protivnom, junoša „klizi“ u neko ubistvo…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here