Ново дечије игралиште у Гајдобри

Фирма "ЕКО-ПРО" из Гајдобре показала високу друштвену одговорност

ФОТО: ОШ "Алекса Шантић", Гајдобра-Нова Гајдобра

ГАЈДОБРА – У уторак (07.05.) су малишани из вртића и забавишта у Гајдобри добили игралиште о каквом сањају многа деца њиховог узраста. Овако нешто је било неопходно деци, игралиште које ће да подстиче њихову машту, развија креативност и заједништво у игри.


Игралиште је резултат једне лепе приче. Наиме, директорица школе је контактирала Милана Телебака из компаније ЕКО-ПРО из Гајдобре и замолила да направе једну клацкалицу или љуљашку за децу у дворишту забавишта и вртића јер су постојеће дотрајале и небезбедне. Милан је великодушно понудио да реновира комплетно игралиште. Игралиште је направљено од еколошких материјала и по свим стандардима.

На отварању игралишта децу су дочекали балони од пене, кловн који их је увесељавао, сокићи слатко послужење које деца највише воле. Са игралишта је допирала весела граја деце, глас насмејаног кловна, балони су летели према небу и све је изгледало бајковито.

ФОТО: ФБ ОШ „Алекса Шантић“, Гајдобра-Нова Гајдобра

„Овде се прича о хуманости не завршава. На поклон смо добили и две саднице, које ће красити игралиште. Од данас, центар села ће увесељавати дечија граја која ће допирати са њиховог чаробног игралишта“, рекла је директорка школе Рајкица Зубац.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here