ССШ „Др Радивој Увалић“ прославила Дан школе

Весело, свечарско расположење уз храну и посластице ученика школе

БАЧКА ПАЛАНКА – У петак (19.04.) ССШ „Др Радивој Увалић“ прославила је Дан школе. Поред запослених и ученика њиховој свечаности традиционално су присуствовали бројни драги гости, међу којима и професори који су у пензији, представници локалне заједнице, медија и других школа.


Након говора добродошлице којим се у име домаћина свим присутнима обратио директор школе Томислав Ђуретић, уследио је драмски и музички програм. Две једночинке нашег великог комедиографа Бранислава Нушића извели су чланови драмске секције уз подршку професорки српског језика и књижевности Бојане Мирковић, Милијане Пејаковић и Бојане Радојевић. Драмски програм употпуњен је музичким нумерама вокално-инструменталног састава који је за ову прилику окупио проф. музичке културе Срђан Шобот.

Весело, свечарско расположење настављено је уз храну и посластице за које су и овај пут били задужени, ученици школе, будући кувари и посластичари под будним оком професора Александре Срдић, Данице Ћорда, Светлане Видовић, Марије Јерковић и Томиславе Ђуретић. За коктеле и послужење били су задужени наши конобари са своим професором Бранком Кнежевићем.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here