Данас облачно и топло, у другом делу дана местимично киша и грмљавина

Нестабилно време и у Бачкој Паланци

Фото: БАП ВЕСТИ

У Србији ће данас бити променљиво облачно, топло и нестабилно, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином и то углавном у другом делу дана, а највиша дневна температура биће од 20 до 25 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).


Дуваће слаб и умерен јужни, у кошавском подручју умерен и јак југоисточни ветар који ће на југу Баната пре подне повремено достизати и ударе олујне јачине. Најнижа температура биће од 8 до 15, а највиша дневна од 20 до 25 степени Целзијуса.

И у Бачкој Паланци ће данас бити променљиво облачно, топло и нестабилно време, од средине дана повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Дуваће умерен и јак југоисточни ветар, после подне у слабљењу. Најнижа температура биће око 15, а највиша дневна око 24 степена. Према прогнози до четвртка, 9. маја, у петак и суботу биће претежно облачно и хладније, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, а највиша дневна температура у већини места биће у интервалу од 18 до 22 степена.

Затим ће уследити променљиво облачно и топлије време, у недељу и понедељак суво и топлије, а од уторка поново местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, преноси Танјуг.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here