Фениксовци у акцији са три селекције

Две победе и тесан пораз

Минулог викенда наступиле су три селекције КК Феникс.

Прво су наступили пионири 2009. годиште. Они су играли у Инђији против екипе КК Железничар. Почетак утакмице је донео бољу игру гостију и стварање предности од осам поена коју домаћини до краја oвог периода анулирају и успевају да изједначе резултат на 16:16. На крилима добре игре из првог дела домаћини играју боље и у наставку па стичу предност од 30:24. После полувремена Феникс игра одлично у одбрани и ефикасно у нападу па преокрећу резултат у своју корист 35:41. У последњем периоду се водила велика борба, резултат је био у корист играча Феникса до последњег минута када промашују неколико везаних слободних бацања и дају шансу домаћину за потпуни преокрет што они користе и побеђују са 51:49.

Пионири (2010) су дочекали екипу КК „All Star“ из Црвенке. Овај меч није донео ни мало неизвесности пошто су домаћини од самог почетка наметнули свој ритам и начин игре па је предност из четвртине у четвртину само расла до коначних убедљивих 84:38 за Феникс.

Најмлађа екипа минибаскет (2014-2015) је играла у Новом Саду против екипе КК Будућност. И ова екипа је такође од самог старта показала да је бољи ривал у овом мечу и однела је победу са веома убедљивих 49:8.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here