Феникс наставља да ниже победе

Са кошаркашких терена

Кадети 2008. годиште. Фото: КК Феникс

После великог успеха генерације 2011. и успешне организације завршног турнира, КК Феникс је наставио са такмичењима у осталим генерацијама.


Кадети 2008. су гостовали КК „Херцеговац“ у Гајдобри. Од самог старта овог меча Феникс је преузео вођство, али оно у првом делу није никако прелазио шест поена, па се тако и завршио први период вођством Феникса 16:10. Почетком другог периода вођство се повећава, али домаћини користе грешке гостију и успевају да у једном моменту изједначе резултат.

Већ у следећем нападу Феникс поново преузима предност и до краја периода повећава на 38:30. У трећем периоду се водила велика борба обе екипе неуспевају да разлику преокрену у своју корист па се у последњи период улази са резултатом 54:46. Иста слика и у последњем периоду, Феникс успева да контролише резултат и на крају побеђује са 71:61.

Пионири 2010. су гостовали у Новом Саду екипи КК Кадет. Одмах је екипа Феникса наметнула свој ритам и одличном игром стакла предност од 24:8. Феникс је наставио са добром игром у нападу и у другом периоду, али су и домаћини поправили игру у нападу па је резултат на полувремену износио 44:25. Добра игра домаћина се наставила и у трећем периоду, успевају да смање предност на 59:48. У последњем периоду играчи Феникса ипак играју боље и повећавају предност и сигурно побеђују са 78:63.

Пионири 2010. годиште

Најмлађи учесници у такмичењу 2014. су такође играли у Новом Саду против екипе КК ЛД Баскет. И ова генерација је однела победу играли су добро током целог меча и на крају су заслужено победили 32:16.

Најмлађи такмичари КК Феникса – 2014. годиште

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here