ОК Warriors наступио са непобедивом генерацијом 2012 на првенству ОССБ

Овог викенда, тачније 25. маја 2024. године, ОК Warriors је наступио са најмлађом такмичарском екипом на првенству ОССБ са генерацијом 2012. године. Резултати ове сјајне генерације су све бољи и бољи, и онe су још увек непобедиве, како прошле, тако и ове сезоне.


„Из турнира у турнир, девојчице нашег клуба делују све стабилније, а то оправдавају сјајним резултатима. Прошле недеље, после освојеног мини турнира 4 на 4 у Гајдобри, на ред је дошао и наставак првенства 6 на 6, у којем су наше девојчице, после прва два кола, имале максималан учинак. Јуче су оправдале улогу фаворита у оба меча и са максималних 2:0 савладале екипу Сутјеске из Бачког Доброг Поља, као и екипу ЖОК Бечеј, истим резултатом“, навео је тренер клуба Warriors Давор Каракашевић.

Јуче су у Бачком Добром Пољу у  хали ОШ „Вук Караџић“ наступиле: Радман Бијанка, Милана Каракашевић, Пилиповић Лена, Карас Ања, Бојана Лукић, Анастасија Родић, Радојевић Миона, Кафка Мартина, Руњо Невена, Струхар Милана, Макра Саманта, Касиковић Јана и Јована Трифунов.

„После 4 одиграна кола, са 4 победе, наше најмлађе такмичарке заузимају прво место у групи. Очекујемо да тако остане и до самог краја првенства. Још три, најбитнија кола нас очекују, али овог пута у нокаут фази, где очекујемо противника већ за две недеље, када ће се одиграти завршница овог првенства. Чекамо противника и место одигравања, а надамо се добром резултату и извештају са финалног турнира“, напомиње Каракашевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here