Обавештење о организовању превоза ученика који се школују у Сомбору

Измене у организацији превоза због 1. маја и Ускрса

БАЧКА ПАЛАНКА – Општинска управа Општине Бачка Паланка – Одељење за друштвене делатности издало је саопштење за родитеље, законске заступнике, ученике средњих школа и студенте који имају пребивалиште на територији општине Бачка Паланка у вези организованог превоза ученика и студената који се школују на територији града Сомбор. 


Обавештавамо родитеље, законске заступнике, ученике средњих школа и студенте који имају пребивалиште на територији општине Бачка Паланка, а који су поднели захтев за регресирање трошкова превоза ученика средњих школа и студената који се школују на територији града Сомбора у школској 2023/2024. години Општинској управи Општине Бачка Паланка – Одељење за друштвене делатности, да ће у складу са Правилником о календару за средње школе на територији АП Војводине за школску 2023/2024. годину због Празника рада и Ускрса превоз бити организован на следећи начин:

Уторак (30.04.) у 19:15 часова – место уласка ученика средњих школа и студената код Дома ученика средњих школа у Сомбору, полазак аутобуса у 19:30 часова.

Место изласка:
– на аутобуском стајалишту у центру Товаришева;
– на аутобуском стајалишту у центру Обровца;
– на главној аутобуској станици у Бачкој Паланци, ул. Димитрија Туцовића.

Понедељак (6.05.) у 18:45 часова – место уласка ученика средњих школа и студената на главној аутобуској станици у Бачкој Паланци, ул. Димитрија Туцовића.

Полазак аутобуса у је 19:00 часова;
– на аутобуском стајалишту у центру Обровца;
– на аутобуском стајалишту у центру Товаришева;
Место изласка код Дома ученика средњих школа у Сомбору.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here