У току је формирање група за ауто школу Speed Trade

Плати обуку на рате, а крени одмах!

5504

Ауто школа Speed Trade  која се налази у Бачкој Паланци на адреси Краља Петра Првог 121 успешно ради већ седам месеци. У модерно опремљеном амбијенту ауто школе са полазницима раде три искусна инструктора како би вам олакшали пут ка вашој возачкој дозволи.


„Полажи одмах, а плати на рате“

Ауто школа Speed Trade нуди обуку за категорије А, А1, А2 и Б у модерно опремљеној учионици са 20 удобних места и 20 најновијих рачунара за полазнике. Без обзира на ваш ниво искуства, њихови искусни инструктори ће вам пружити све потребно знање и вештине за успешно савладавање вожње.

У току је формирање нових група полазника Ауто школе!

Претходна група полазника је успешно савладала вожњу и теоријске часове, а нова је у формирању. У овој ауто школи пружају флексибилне опције плаћања, које укључују плаћање на рате од 6 до 12 месеци.

Обука се врши на новим возилима, који су опремљени најновијим технологијама за вашу сигурност и удобност током вожње.

За обуку се можете пријавити позивом на број телефона 0637788998 сваким даном од 07:00 до 19:00 часова. Радно време ауто школе је од 07:00 до 15:00 часова радним данима и суботом.

„Спремите се за путовање ка успешном стицању возачке дозволе уз подршку искусних инструктора из наше Ауто школе“ 

Нека ваша возачка авантура почне овде!

: 0637788998

: Краља Петра Првог 121, Бачка Паланка

: [email protected]


Speed Trade је већ познато место за све возаче на коме могу да обаве све на једном месту без одласка у МУП!
Нуде услугу техничког прегледа путничких и теретних возила, полисе осигурања, издавање регистрационе налепнице, издавање докумената за возаче, атесте, баждарење и хомологацију возила.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here