BePro Beton – Најквалитетније бетонске ограде, бехатон и бетонска галантерија

Након 30 година, својим залагањем, ентузијазмом и високим нивоом професионалности налазе се међу лидерима на тржишту бетонских производа.

Фирма BePro beton из Обровца је овлашћени заступник свих производа на територији Републике Србије које у свом асортиману има компанија BePro, а такође поседују и своју производњу.


Фирма BePro из Лакташа бави се израдом бетонских производа још од 1988. године. Од тада па до данас њихову производњу чини више од 500 производа.

Производња се дели у два правца: машинска серијска производња и ручна рађена бетонска галантерија.

30 година рада у бранши

Њихова производња сировине даје изузетно конкурентне цене производа на тржишту. Висок ниво обраде и квалитета су добили захваљујући сталном раду на технолошком усавршавању. Након 30 година, својим залагањем, ентузијазмом и високим нивоом професионалности налазе се међу лидерима на тржишту бетонских производа.

Одличан су избор, када се ради о поплочавању пешачких стаза, гаража, дворишта, градских тргова, као и осталих јавних и приватних површина.

 

Из њихове широке палете производа издвајају бехатон плоче у варијантама кулира и кварца, рубни камен и ивичњаке, разне врсте декоративног камена, декоративни блок за ограде, саксије и жардињере, роштиље, пецане и чесме, те клупе и канте за отпатке као и фонтане и фигуре за уређење екстеријера.

Фирма BePro води политику производње високо квалитетних и еколошки потпуно прихватљивих производа. Са пуно љубазности покушаће да удовоље Вашим жељама и потребама, било да се ради о набавци мање или веће количине бетонских производа.

Будите сигурни да ће BePro beton бити ваш поуздан партнер

Дугогодишње искуство и велики број успешно реализованих пројеката су њихова гаранција. Такође, BePro beton се бави се и производњом, продајом и уградњом квалитетних бетонских ограда, од вибро-армираног бетона.

Висина бетонске ограде може бити 1,5 метар или 2 метра.

Koнтакт: 

Телефон: 060 5678 958

Железничка 68, Обровац – производња
Раде Кондића 134, Футог (салон)

[email protected]

Сајт: bepro-doo.com

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here