Овако ће изгледати тротоари и паркинзи у центру Бачке Паланке (ФОТО)

Како вам се свиђа?

БАЧКА ПАЛАНКА – Извођачи радова који раде на уређењу тротоара и паркинга су ове недеље почели и са слагањем бехатона у улици Краља Петра I, и то од Главне поште према Уској улици. Приводи се крају и уређење паркинга у улици Ђуре Ђаковића и иза зграде Пореске управе.

Да подсетимо, радови на уређењу пешачких површина и паркинг простора у централној градској зони у Бачкој Паланци почели су 11.12.2023. године. Пројекат „Уређење пешачких површина и паркинг простора у централној градској зони у Бачкој Паланци“ се финансира од стране Управе за капитална улагања АП Војводине и подразумева партерно уређење у улицама Трг братства и јединства, Југословенске армије (од Гимназије „20. октобар“ до Жарка Зрењанина), Краља Петра Првог (од ТШ „9. мај“ до Жарка Зрењанина), улица Милана Курепе као и плато код Ерсте банке и паркинг иза Пореске управе.

3 Kоментара

  1. Svidja mi se, nadam se da ce sve biti uradjeno kako treba, a tadje se nadam da ce zasasiti i koje stablo drveta (da nekazem par desetina, stotina) jer nam to zaista nedostaje.

  2. Sve je to lepo jer je novo… a projektantu treba oduzeti diplomu a i onom ko mu je odobrio ovako da posloži kocke. Dakle, tamnije su kocke poslagali onako random gde je šetališna zona, a gde su mogli na taj nacin razdvojiti parking mesta (iza opštine i kod hotela) to nisu uradili, nego će dva puta godišnje finansirati ocrtavnje linija za parking mesta. Toliko o razmišljanju o budžetu gradjana

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here