Royal Play играоница и рођендаоница – Краљевство дечије игре

Ево зашто је свих ових година велики број родитеља поклонио поверење овој рођендаоници.

Royal Play је дечија играоница и рођенданоница у Бачкој Паланци која нуди разне забавне и едукативне активности и организације прославе дечијих рођендана за децу свих узраста. Основана је 2017 године и налази се на доброј познатој адреси у улици Шафарикова 48.


Royal Play је идеално место за децу да се друже и играју у сигурном и забавном окружењу, док родитељи, уколико желе могу да се опуштају у кафићу и буду у близини своје деце.

Супер понуда – Играње и еспресо кафа за само 300 динара

Назаборавни рођендани у Royal Play

За рођенданске прославе, играоница има посебне понуде које укључују простор за забаву, аниматоре и декорације. Такође, играоница има и кафић, пушачки и непушачки део, за родитеље и одрасле госте, где могу да уживају у укусним грицкалицама и напицима док се деца играју.

Играоница на отвореном са кафићем и затворени део играонице

Ова дечија играоница има све што је потребно за незаборавну забаву деце и уз пратњу одраслих. Три забавна тобогана, трамболина, базен са лоптицама, кухињицу за мале куваре, као и столове и столице где деца могу да цртају или се играју. Поред затвореног дела играонице, гостима је на располагању и летња башта која пружа још више могућности за игру и дружење на отвореном. Едукативна кућица, љуљашка, кућица са тобоганом и базеном са лоптицама употупњује уживање у игри у башти.

За прославу рођендана, ова играоница нуди свеобухватан пакет цене 7500 динара, који укључује 2 сата прославе, васпитаче за децу, особље које ће послуживати родитеље, неограничене сокиће и грицкалице за децу, као и сву одговарајућу опрему (овали, тањирићи, кашичице, чаше, салвете) како би се прослава организовала без икаквих проблема. Ова играоница је идеално место за све који желе да се опусте и уживају у забави својих најмлађих.

 

У оквиру играонице се налази велики избор играчака, од меканих играчака за бебе до разних игара за старију децу. Све играчке су безбедне и редовно се дезинфикују ради одржавања хигијене.

 „Нека игра буде краљевство!“

„Желимо да деца уживају у свом краљевству игре, док се родитељи опуштају у нашем кафићу. Такође, пружамо могућност организовања савршеног рођендана за ваше малишане, уз потпуно опремљену рођендаоницу и професионалну услугу нашег особља.“  – истичу из ове играонице.

За све остале акције и остала дешавња Royal Play дечију играоницу и рођендаоницу можете пратити и на друштвеним мрежама:

  igraonicaroyalplay

royal_play

Радним данима: 15:00-20:00 часова

Субота и недеља: 10:30-20:00 часова

Летње радно време од 15 јуна до 30 септембра од 16:00 – 21:00 часа

Викенд: Од 11:30 – 21:00 часова

Контакт: 061/2906016

 Мејл : igraonicaroyalplay@gmail.com

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here