НОВО У ГРАДУ: Играоница и рођендаоница Welt

Почетак марта у Бачкој Паланци обележен је отварањем нове играонице WELT

Почетак марта у Бачкој Паланци обележен је отварањем нове играонице WELT, која се налази у простору од 150 квадрата намењеног најмлађима. Смештена на адреси Краља Петра Првог 84, играоница званично отворила је своја врата и почела је да прима резервације за рођендане.


Игaграоница и прославе рођендана

Да ли сте спремни да организујете најбољи рођендан за своје малишане? У феноменалној играоници WELT можете створити незаборавне тренутке за своју децу.

Резервишите термин за рођендан свог детета препустите особљу ове играонице да вам пруже праву чаролију. Ваши малишани ће се дивно забавити у друштву својих другара, а ви ћете имати прилику да се опустите и уживате у њиховом осмеху.

Уз нови лавиринт опремљен пењалицама, тобоганом, трамболином, базеном с лоптицама и разноврсним играчкама, деца ће доживети незаборавне тренутке забаве. За старију децу ту су два Sony Plastation уређаја, док је за младе родитеље обезбеђен посебан беби кутак за пресвлачење.

У дневном аранжману WELT ради као играоница у коју верујемо да ће деца волети да долазе свакодневно.

Играоница је намењена деци свих узраста

Простор је климатизован са постављеним подним грејањем и поседује вентилациони систем како би се осигурала удобност током боравка. Родитељи могу опуштено уживати у испијању пића док прате све активности своје деце, јер је предвиђен посебан простор намењен њима.

Са капацитетом за више од 40 одраслих и до 30 деце, WELT постаје ново омиљено место за породично уживање у Бачкој Паланци.

Добродошли у WELT играоницу и рођендаоницу која вас води кроз свет игре.

Контакт:

Телефон: 061 1106666

Адреса: Kраља Петра Првог 84, Бачка Паланка

Инстаграм: igraonica_welt

1 коментар

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here