Самоубиство младића у Раткову оставио мештане у неверици

Мушкарац из Раткова пресудио је себи на Ускрс хицем из пиштоља наочиглед својих родитеља и веренице, и на месту остао мртав

Породична трагедија у Раткову се догодила у недељу, 5. маја, око 20 сати, у дворишту породичне куће мушкараца који се убио. Он је, према непотврђеним информацијама, после свађе са оцем узео пиштољ и пуцао себи у главу, преноси Ало.

После испаљеног метка је пао и остао непомично да лежи у локви крви. Комшије су позвале полицију и Хитну помоћ чим су чуле пуцањ, али младићу, нажалост, није било спаса.

– Прислонио је пиштољ ручне израде себи испод браде и испалио један ловачки патрон који му је малтене разнео главу. На месту је остао мртав. Самоубиство је извршио наочиглед оца и веренице са којом је живео. Није познато због чега су се споречкали, али је у једном тренутку одгурнуо вереницу, одмакао се неколико корака и пуцао из пиштоља који је очигледно унапред припремио – наводи познаник убијеног младића.

Мештани Раткова кажу да је он имао своју фирму, да се бавио грађевином и израдом намештаја.

– Важе за угледну и поштену породицу. Сви у селу су у шоку после ове трагедије, нико не би рекао да је могло тако нешто да му падне на памет. После пуцња који је одјекнуо испред њихове куће се окупило пуно мештана. Забринули су се јер су ценили и поштовали њега и његову породицу. Греота је што се десило. Био је млад, тек је почео да живи са вереницом, живот је био пред њим – наводе мештани, који тугују због преране смрти младића.

Био у кафани непосредно пре смрти

Како сазнајемо, мушкарац који се убио је неколико сати пре самоубиства био у локалној кафани у Раткову и ништа није наговештавало да планира самоубиство.

– Седео је с оцем своје веренице. Причали су нормално, није било никакве расправе. Чуло се само у једном тренутку да му је будући таст рекао: „Немој да правиш глупости“, на шта је он узвратио: „Сада ћу ја то да решим“. После тога је изашао из кафане, али то никоме није било чудно нити је ико могао да помисли да је спреман да изврши самоубиство – наводи познаник младића.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here