Камионџија из Раткова демантује вест да је погинуо у Немачкој

Радивоје Јовановић Рале из Раткова, преживео је у недељу прави пакао, а заједно кроз тај пакао са њим је прошла и цела породица

1190
Фото: Pixabay

У медијима је првобитно објављена информација о несрећи која се догодила на аутопуту А8 од Минхена ка Штутгарту, и да је погинуо извесни Новосађанин.


Убрзо након тога на Фејсбук и Вибер групама у којима комуницирају возачи камиона, почела су да се постављају питања ко би то могао да буде.

У једном моменту појављује се информација да се ради баш о Радивоју, а колеге су се у коментарима опраштале од њега, а неки су чак почели да пале и свеће.

– Седео сам са пријатељем у једном кафићу и причали смо о послу, али и о несрећи која се догодила, на путу А8, разговарали смо о томе ко би могао бити тај колега који је страдао. У једном моменту колеги звони Вибер и јавља му се наш пријатељ у сузама и говори му, наш Рале је погинуо у оној несрећи. У том моменту после првобитног шока, ја узимам телефон и говорим му „ко је бре погинуо, ево ме овде“ – каже Радивоје.

Тек тада Рале схвата да његови пријатељи и породица већ два сата пролазе кроз пакао, јер је до њих дошла информација да је он погинуо. Да ствар буде још гора, његов телефон је остао у камиону и он није видео безброј позива од породице и пријатеља.

Рале тада схвата да је ово само још један од видова сајбер насиља које доживљава од извесних људи на друштвеним мрежама од којих је месецима добијао претње, а све због болесне љубоморе мушкарца који је био заљубљен у његову тадашњу вереницу. Све је још тада пријавио надлежнина, али до сада нема никаквог помака у истрази, пише 192.rs.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here