Двојица пред тужиоцем због повређивања осмака у Бачкој Паланци

И. Р. и Ј. М. се терете за кривично дело насилничко понашање, у стицају са тешком телесном повредом

2515
Фото: БАП ВЕСТИ

Осамнаестогодишњи И. Р. и Ј. М., обојица из Бачке Паланке, ухапшени су у среду увече због сумње да су дан раније, у дворишту ОШ „Свети Сава“, напали петнаестогодишњег ученика Д. К. и нанели му посекотине оштрим предметом, по глави и рукама.


Како „Дневник“ незванично сазнаје, обојици је одређено задржавање до 48 сати и они ће данас, уз кривичну пријаву, бити приведени на саслушање у Основном јавном тужилаштву у Бачкој Паланци.

И. Р. и Ј. М. се терете за кривично дело насилничко понашање, у стицају са тешком телесном повредом, што је отежавајућа околност, будући да је повређени малолетник.

Подсетимо, инцидент се догодио нешто после 16 часова, пред сам крај часа физичког васпитања, када су осумњичени прескочили ограду школског дворишта и напала ученика осмог разреда.

Петнаестогодишњак је одмах превезен на Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, где је збринут због посекотине на шаци и огреботина и хематома по глави. Он је, након детаљне дијагностике и пружене помоћи, након санирања повреда, пуштен на кућно лечење.

Мотиви напада још увек нису познати, а према незваничним сазнањима, обојица осумњичених су од раније познати полицији због кривичних дела која су као малолетници починили.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here