Фудбалери Бачке, поделили бодове на „Вави“ са Нафтагасом из Елемира

Нерешено- најправедније

Фото: ofkbacka.rs

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу (27.04.), у утакмици двадетпетог првенственог кола, Српске лиге Војводина фудбалери Бачке су као домаћини, ремизирали са Нафтагасом из Елемира, играјући 0:0. Кад се све сабере и одузме подела бодова је и најреалнији исход ове утакмице, коју је по сунчаномн и пријатном веремену за игру пратило нешто више од сто гледалаца.

Најизгледнију прилику за постизање гола, Бачкопланачани су имали уз 86. минутиу, када је Веселиновић са седам – осам метара шутрирао преко гола голмана Галина. Судија Ивановић, из Новог Сада није у финишу утакмице досудио казнени ударац са једанаест метара за домаћу екипу. Од 68. минута Нафтагас је играо са играчем мање, након што је из игре искључен Бјелица. Вреди истаћи, да је домаћа екипа у овој утакмици наступила без Трифуновића, Тримановића, Брборића и Милијашевића. Све у свему, подела бодова је и најреалнији исход ове утакмице, коју љубитељи фудбала у Бачкој Паланци који су је пратили неће дуго памтити.

Након двадесетпете првенствене рунде, Бачкопаланчани се и даље налазе на последњем – шеснаестом месту на табели са осамнаест освојених бодова. У наредном колу, фудбалери Бачке ће следеће суботе (4. мај) гостовати у Руми, дртугопласираној екипи на табели ГФК Словен.

У утакмици са Нафтагасом, за ОФК Бачку су играли, Ћулибрк (Стајковић), Плавшић, Вучетић, Петовић, Јаковљевић, Влаисављевић, Веселиновић, Анђелковић, Влајков, Јовишић, Стаматовић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here