Дочекајте Нову годину у Идили плус

Уколико желите да нову 2024. годину дочекате уз овај феноменалан бенд уз широку понуду прелепих укусних јела, Идила плус је право место за то.

2929

Идила плус познато место где се организују најексклузивније и незаборавне прославе, а због велике тражње, ове године биће домаћин једног од најбољих дочека Нове године у Бачкој Паланци.


Изненадиће вас својим модерним дизајном и укусно уклопљеним детаљима и пружиће вам новогодишњу ноћ која ће вам дуго остати у лепом сећању.

Боле, Вања, Голе и Гаги, уз гастрономске специјалитете освојиће сва ваша чула, а добар провод трајаће до зоре.

Уколико желите да нову 2024. годину дочекате уз овај феноменалан бенд уз широку понуду прелепих укусних јела, Идила плус је право место за то.

Улаз се плаћа 4500 РСД, а гостима је у оквиру овог пакета обезбеђено предјело, чорба, роштиљ, дезерт и два домаћа пића по избору.

Своје место можете резервисати на бројеве телефона, 021 751341 и 021751830

Идеално је место за све оне који ће за најлуђу ноћ доћи у Бачку Паланку јер у свом саставу има 13 соба, а укупан број лежајева је 30. Све собе имају купатило, ТВ, телефон, интернет прикључак, а објекат поседује и сауну. „Идила плус“ се на адреси Југословенске армије 59.

Уколико желите да преноћите овде за највеселију ноћ, сигурно ће те се добро одморити.

У склопу хотела се налази паркинг простор који је под видео надзором.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here