Километри за помоћ деци – Марија Милојевић део „Ко те јури“ изазова (ВИДЕО)

Регионалном изазову "Ко те јури" прикључује се све већи број спортиста. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

505

БАЧКА ПАЛАНКА – „Ко те јури“ клуб чине спортисти, професионални и рекреативни, који трче и такмиче се у другим дисциплинама и тако прикупљају новчана средства за лечење теже болесне деце.


Спортисткиња Марија Милојевић из Бачке Паланке рекла нам је како функционише овај хуманитарни изазов као и колико је она до сад километара продала у хуманитарне сврхе.

Магдалена Влашки, је деветогодишња девојчица из Трнова код Сарајева, оболела је од малигне болести. Дијагностикован јој је рак мозга, глиобластом 4. степен, који се налази на можданом стубу, месту у мозгу које одређује животне функције. Глиобластом је један од најтежих и најагресивнијих тумора. За наставак лечења препоручују се клинике из Израела и Кубе, па је у те сврхе потребно сакупити 300.000 евра.

Молимо све људе добре воље да помогну Магдалени да победи болест тако што ће послати СМС са садржине 142 на број 2407. Уплате за помоћ у лечењу могу се извршити и на динарски и девизни рачун корисника и путем Е-донирај интернет плаћањем платним картицама из целог света, као и преко Paypal-а

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here