AД „Podunavlje“ слави 70 рођендан и награђује (ВИДЕО)

Најсрећније потрошаче очекују богати пакети поклона (150 комада) и бицикли (20 комада). Али то није све! Погледајте које су главне награде!

AД „Podunavlje“ у периоду од 1.08. до 30.08. организује наградну игру поводом 70. годишњице пословања. Ова специјална прилика нуди вам шансу да освојите разносврсне награде.


Најсрећније потрошаче очекују богати пакети поклона (150 комада) и бицикли (20 комада). Али то није све! Главне награде укључују:

  1. Годину дана бесплатнe куповине у објектима „AD Podunavlja“ и бесплатног горива на НИС-овим пумпама;
  2. Ваучер за путовање у вредности од 1.000 EUR;
  3. Ваучер у вредности од 100.000 динара за куповину малих кућних апарата у Гигатрону.

Прва награда, Ваучери за бесплатно куповину и гориво биће додељивани сваког месеца срећном добитницику. Дванаест месеци за редом, првонаграђени ће имати на располагању 25.000 динара за куповину у продајним објектима AD Podunavlja и 15.000 динара за гориво на NIS пумпама.

Процедура за учествовање у наградној игри: 

Услов који потрошачи морају да испуне како би се нашли у игри за неку од многобројних награда јесте тај да обаве куповину у минималној вредности од 1.000 динара и да се на рачуну нађе макар један од артикала који су посебно обележени ознаком на рафу „Купи ме и учествуј у наградној игри“.

Двоцифрени код са вашег фискалног рачуна потребно је послати SMS поруком на број 2222, након чега учествујете у наградној игри.

Извлачење добитника главних награда симболично ће се одржати на дан оснивања компаније, 31. августа.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here