AD „Podunavlje“ поклања новогодишњу представу малишанима из Бачке Паланке

Посетите малопродајни објекат "Подунавка" код пијаце и упустите се у празничну авантуру!

Image by Free-Photos from Pixabay

БАЧКА ПАЛАНКА: У духу празника, AD Podunavlje припрема посебне активности за најмлађе суграђане. Уз њихове празничне пакетиће, очекује вас чаролија која ће ове празнике учинити незаборавним за ваше малишане.


Посетите малопродајни објекат „Подунавка“ код пијаце и упустите се у празничну авантуру! Куповином пакетића, добијете карту за узбудљиву представу „Деда Мраз у Зачараној Шуми“, која ће се одржати 29. децембра у биоскопу Бачка Паланка с почетком у 17:00 часова.

Ова чаробна представа намењена је малишанима узраста од 4 до 14 година и пружиће им прилику да завире у свет чуда, авантуре и незаборавних тренутака. Са трајањем од 35 минута, представа ће увеселити и најмлађе и створити празничну атмосферу.

Посебно изненађење након представе је бесплатно сликање са Деда Мразом, а родитељи ће имати прилику да преузму бесплатне фотографије као успомену на ово магично искуство.

AD Podunavlje позива све суграђане да се придруже и деле радост празника, стварајући незаборавне тренутке за своје најмлађе.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here