Свечано отворен реновирани објекат „Подунавка“ (ФОТО)

Ако већ нисте, дођите на свечано отварање реновираног објекта "Подунавка" (код пијаце). Очекују вас многа лепа изненађења!

БАЧКА ПАЛАНКА – Компанија АД „Подунавље“, са 138 објеката широм Србије, константно улаже у унапређење своје малопродајне мреже као и ширење исте. У склопу тих активности, у петак (15.03.), објекат „Подунавка“ у Бачкој Паланци (улица Краља Петра 29) je комплетно реновиран по стандардима Домаћег Трговачког Ланца.


Грађанe Бачке Паланке, вернe потрошачи Подунавља, дочекале су многобројне активности, промоције и дегустације. Ми смо били на овој локацији и фотографијама ћемо покушати да дочарамо атмосферу са свечаног отварања.

 

Свеже пециво које се пече у самом објекту свакога дана

АД Подунавље са поносом позива све купце на данашње велико отварање (петак, 15.03.) где посетиоце очекују незаборавне активности, промоције и дегустације.

Пробајте свеже пециво, печено у самом објекту и уживајте у дегустацији врхунских сухомеснатих производа „Трлић“. Домаћини из Подунавља вам пружају прилику да уживате у сланим деликатесима уз Nescafe кафу и освојите фантастичне поклоне уз куповину Carnex-ових, Yuhor-ових, производа као и производа Апатиснке пиваре и компаније Cocta.

Подунавље увек награђује – Награђују се купци на дан отварања

Ако потрошите минимум 2.000 динара на дан отварања, улазите у свет друштвене игре и можете да освојите сјајне награде попут поклон пакета Књаз Милоша, Марбо пакета, Company BB-а и Јаффе, брендираних мајица, слатких пакета и много тога другог! И за крај вас очекује и посебно изненађење: електрични апарат чека најсрећнијег купца данас.

Узбуђење се наставља и након отварања! Објекат код пијаце доживљава преображај!

„Ако још нисте, придружите нам се у слављу, истражите нови амбијент, проширену понуду и уживајте у сјајним активностима које смо припремили само за вас“ -поручују из „Подунавке“.

Добродошли у нову „Подунавку“ – место где куповина постаје право искуство! 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here