У августу од сваке куповине у „Подунављу“ донирате ПУ Младост

АД Подунавље показује да је друштвено-одговоран колектив.

АД „Подунавље“ поводом своје јубиларне годишњице, поред организовања наградне игре, донира и одређену суму локалној заједници. Овог пута, донација ће ићи двема институцијама: ПУ „Младост“ у Бачкој Паланци и ПУ „Наша радост“ у Ковину, зато што су то две општине у којима компанија има највећи број објеката.


Како је Ивана Грубиша, руководиоц маркетинга раније најавила, током месеца августа, у којем славе јубилеј, планирано је издвајање по 1 динара од сваког рачуна издатог у њиховим објектима у граду Бачка Паланка и Ковин. Ова средства ће бити донирана тим предшколским установама на почетку нове школске године.
„Овом иницијативом желимо да истакнемо значај учешћа великих компанија у решавању изазова са којима се суочава локална заједница. Надамо се да ће овакав пример подстакнути и друге компаније у нашој општини да следимо исти пут“. Истиче Ивана Грубиша, руководиоц маркетинга у овој компанији.

Компанија АД „Подунавље“ је поносни члан и један од оснивача Домаћег Трговачког Ланца (ДТЛ), већег система који окупља 14 домаћих трговинских компанија које своје објекте имају широм Србије.
„Наш крајњи циљ јесте обезбеђивање бољих услова куповине и повећање задовољства купаца кроз конкурентне цене, добру понуду и унапређење самог доживљаја куповине“, напоменула је она.

AД “Podunavlje” слави 70 рођендан и награђује (ВИДЕО)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here