Хулигани претукли деветнаестогодишњака и нанели му тешке повреде

Нови случај малолетничке деликвенције у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА – У недељу (12.03.) око 3 часа, испред бачкопаланачке гимназије, дошло је до насилног напада на деветнаестогодишњег Јована Јањића из Гајдобре од стране четворице хулигана.


Јован је након вечерњег изласка пратио девојку. Позвали су такси и чекали да дође. У том тренутку су пролазила двојица малолетника и почели да провоцирају Јована и девојку. Затим су малолетници отишли и вратили се са још двојицом. Носили су са собом мотке и без икаквог повода почели да ударају Јована и нанели му тешке повреде главе. Напад је прекинуо таксиста који је у међувремену стигао.

Јован је остао без свести. Хитна служба Дома здравља је брзо реаговала на позив и Јован је брзо превезен у Ургентни центар у Новом Саду. Јован је задобио прелом јагодичне кости, повреду у пределу ока и потрес мозга али је сада у свесном стању. Пребачен је на неурохирургију при Клиничком центру у Новом Саду.

Како незванично сазнајемо нападачи су приведени и ради се о малолетним лицима. Такође, незванично сазнајемо да су они изјавили да су „грешком“ напали Јована јер су га „заменили“ са другом особом. Надамо се да ће се Јован брзо опоравити.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here