Исповест Ациног другара – шта се заправо догодило

У Доситејевој улици у понедељак увече Александар Мијаљковић (13) погинуо је од удара струје. Његов друг нам је испричао шта се тачно догодило те вечери.

На месту где је страдао Александар, синоћ су другови и комшије палили свеће. Фото: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА –  У понедељак увече се у Бачкој Паланци догодила ужасна трагедија када је младић по имену Александар изгубио живот услед струјног удара. Према речима В.Т.(14), пријатеља настрадалог, несрећа се десила након њихове игре на улици, на путу, поред бандере.


Како је В.Т. испричао за портал БАП ВЕСТИ, њихово друштво се често игра у тој улици.

„У тренутку када је Аца требао да се упути кући, несрећа га је задесила. Пре него што је кренуо, Аца се неопрезно залетео и прескочио канту која је стајала поред тротоара. Нажалост, није био свестан присуства електричних каблова у том делу, с обзиром на то да је био мрак и ништа се није могло видети. Када је прескочио канту, Аци се запетљао кабел око врата и ноге. Иако је покушао да се отпетља и ослободи, нажалост, није успео. Хитна помоћ је стигла брзо, али није било спаса за њега. Наш друг је изгубио живот, остављајући све нас који га познајемо у великој тузи“, испричао је друг Александра Мијаљковића.

Сахрана настрадалог је заказана за данас (02.08.) у 13:00 часова на Градском гробљу, а В.Т. истиче да су сви његови пријатељи у шоку и неутешни због губитка вољеног друга. Изражава и своје огорчење што каблови већ данима висе по улицама, а ништа није предузето како би се избегле овакве трагедије.

„Ово није фер и не би се догодило да је Аца кренуо одмах кући, желео бих да је све било другачије. Јако ми је жао његове породице и срце ми се цепа кад их видим“, прича нам В. Т.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here