Филмски репертоар од четвртка до недеље (од 03. до 06. новембра)

Филмови ће бити емитовани у Музеју града

БАЧКА ПАЛАНКА – У Музеју града од 3. до 6. новембра биће приказана два филма. Цена улазнице за пројекције је 250 динара.


У термину од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Дечак делфин“ синхронизован на српски језик.

Након пада авиона у море, делфин Данило спасава малог дечака из побеснелих таласа. Од тада пријатељи, скоро браћа, безбрижно одрастају заједно у чаробним морским дубинама. Све док једног дана мир њиховог радосног малог света не уништи зла хоботница. Он протерује дечака на копно, где ће морати да научи да живи међу људима и схвати тајну свог порекла. Нови пријатељ, добродушни капетан и делфин Данило помоћи ће дечаку да се носи са свим недаћама – било на дну мора или на мистериозним далеким острвима. На том путу, очекују вас фантастичне авантуре.

У термину од 21.00 час биће приказан филм „Тихи кутак Христов“.

Тихи кутак Христов је српски документарни и биографски филм из 2017. године. Режију и сценарио за филм радио је Радислав Јеврић. Филм говори о животу светитеља Мардарија Ускоковића, првог америчко-канадског владике. Премијера филма била је у Либертивилу у Илиноису, 14. јула 2017. године. Приповедач у филму био је Високопреосвећени Митрополит Амфилохије Радовић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here