Премијера филма „Да ли сте видели ову жену?“ у Бачкој Паланци

Филм Матије Глушчевића и Душана Зорића је имао светску премијеру на фестивалу у Венецији, победник је Фестивала ауторског филма у Београду, а овенчан је и наградом за најбољу режију на Међународном фестивалу у Бангкоку

БАЧКА ПАЛАНКА – Премијера филма „Да ли сте видели ову жену?“ у Бачкој Паланци одржаће се у суботу 04.02. са почетком у 21 час у сали Градског биоскопа у Бачкој Паланци. 


Режију филма потписују Матија Глушчевић и Душан Зорић. Филм је имао светску премијеру на фестивалу у Венецији, победник је Фестивала ауторског филма у Београду, а овенчан је и наградом за најбољу режију на Међународном фестивалу у Бангкоку.

Радња филма прати средовечну жену Драгињу која кроз три различита живота покушава да искочи из своје коже. Жанр је драма са елементима комедије и фантазије. У филму глуме Ксенија Маринковић, Исидора Симијоновић, Борис Исаковић, Ивана Вуковић, Власта Велисављевић, Горан Богдан, Јасна Ђуричић, Радоје Чупић.

 

У врелини летњег дана, Драгиња проналази тело мртве жене која подсећа на њу. У врелини летњег дана, Драгиња унајмљује лажног мужа како би се показала пред пријатељима. У хладноћи зимске ноћи, Драгиња лута улицама града у потрази за изгубљеним памћењем.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here