Репертоар у Градском биоскопу од 30.09. до 01.10.

Три филма на репертоару

У Градском биоскопу 30. септембра и 1. октобра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „Патролне шапе“.

Када се магични метеор спусти у Град пустоловина, ПАТРОЛНЕ ШАПЕ добијају супермоћи и постају МОЋНЕ КУЦЕ! За Скај, најмању у тиму, нове моћи су остварење снова. Али када градоначелник Хамдингер побегне из затвора и удружи се са лудом научницом, судбина Града пустоловина висиће о концу. Моћне Куце морају да их зауставе , а Скај ће научити важну лекцију.

У Градском биоскопу 30. септембра од 20.00 часова биће приказан филм „Опатица из пакла 2“, а 1. октобра од 20.00 часова филм „Афтер финале“.

Радња и овог наставка филма Опатица из пакла је смештена у раздобље пре „Призивања зла“ и „Анабел“. Година је 1956, а радња се догађа у Француској. Свештеник је убијен. Зло се шири. Сестра поновно се суочава са злом силом у облику исте демонске опатице Валак.

Филм Афтер финале је љубавни серијал који је очарао милионе! Њихова веза заувек их је променила. Да ли је љубав нестала? Пети и последњи део светског феномена, открива како Теса и Хардин живе одвојене животе, након што је Хардин објавио своју књигу без њеног знања. Сам у Енглеској, Хардин се одаје алкохолу и другим штетним навикама. Да ствари буду још горе, има креативну блокаду и можда ће морати да поврати значајан успех који је добио за нову књигу ако је ускоро не заврши. Суочен са својим демонима, Хардин почиње схватати да је једини начин на који може кренути напред и добити нову шансу да поновно придобије Тесу, тај да исправи неправде учињене у прошлости. Од њиховог првог сусрета, Теси и Хардину живот се претворио у вртлог страсти, љубави и драматичних преокрета. Тврдоглаво су се борили за љубав, одбијајући послушати чак и најдобронамјерније савете, уверени да њихова љубав не зна за границе. Цена је, ипак, била велика.

Цена улазнице за ове пројекције је 350 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here