Одржана промоција нове књиге Слободана Мићића

Промоција је имала хуманитарни карактер

Извор: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА – У свечаној сали Музеја града, у суботу (23.03.) одржана je промоција књиге „Откуцај моје сенке“. Аутор књиге је мастер психолог Слободан Мићић из Бачке Паланке. 


Гости промоције били су пијаниста Стефан Јанчић и глумац Борислав Матовић. „Откуцај моје сенке“ представља својеврсну изабрану колекцију песама насталих из периода ауторових основношколских дана (од почетка 5. до краја 8. разреда). Као таква, она представља ауторове стихове које је он највише записивао у својим епизодама хиперсензибилности, сањарења и романтизовања депресивних и меланхоличних стања…

”Овај догађај ми је заиста толико тога показао и указао, а понајвише шта се деси кад се повежу квалитетни људи и уметности те заједно створимо нешто толико посвећено и светло, само кад сви заједно удружени верујемо у наше позиве. Хвала свима вама који ме подржавате, ма на који начин. Хвала пријатељима – учесницима који су ово уздигли на још већи ниво. Хвала мени што нисам нисам одустао од своје уметничке стране личности”, рекао је аутор.

Промоција је имала хуманитарни карактер, а сав прилог је ишао Општинском друштву за помоћ ментално недовољно развијеним особама.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here