ФЕП све популарнији, стигло више десетина пријава из свих крајева света

Међу пријављенима за 29. Фестивал еколошког позоришта за децу и младе су представе и трупе из Бразила, Русије, Ирана, Кипра, Немачке... Конкурс отворен још пет дана

195
Фото: ФЕП (Јована Семиз)

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе обавештава да је конкурс за представе такмичарског програма 29. Фестивала еколошког позоришта за децу и младе отворен још пет дана!


29. ФЕП ће бити одржан од 24. до 27. августа у Бачкој Паланци под слоганом „На литици“. Конкурс је намењен професионалним позоришним трупама које изводе представе за децу и младе, а пријаве су могуће до 5. фебруара.

До сада је стигло више десетина пријава из целог света, а међу пријављенима су представе и трупе из Бразила, Русије, Ирана, Кипра, Немачке, Италије, Пољске, Шпаније, Исланда, Данске и Шведске.

Пријаве је могуће послати до 5. фебруара 2023. године, а о прелиминарним резултатима селекције учесници који су прошли селекцију биће обавештени електронским путем најкасније до 28. фебруара.

О квалитету представа које улазе у такмичарску селекцију 29. ФЕП одлучује Уметнички одбор Фестивала. Коначни резултати биће објављени на сајту Фестивала најкасније до 1. јула 2023. године.

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе отворио конкурс

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here