Сјајни резултати Одбојкашког клуба „Warriors“

После веома успешне сениорске сезоне, на ред су дошле и млађе девојчице ОК Warriors-a

Фото: ОК Warriors

На недавно завршеном пионирском првенству Војводине у организацији ОССБ, за генерацију 2009. и млађе, у Молу, које је играно 27.5. одбојкашице ОК Warriors су оствариле одличан резултат.


Тренер Слободан Бокан и Давор Каракашевић су веома задовољни овом генерацијом и целом сезоном, која ће сигурно бити увертира у оно што им тек следи, а то је пионирско првенство Војводине следеће сезоне, као и сениорска лига у којој очекују и најављена појачања, као и резултате за виши ранг.

„Финални турнир у Молу смо играли комплетни, али нам је мало недостајало да одиграмо и финале. Иако у стартној постави са две девојке које су 2011. годиште, успели смо да се домогнемо сјајног трећег места. При вођству 1:0 у сетовима и 8:5 у трећем сету, после изгубљеног другог, наше девојке су изгубиле концентрацију и препустиле финале ОК Кикинди 023 које су на крају освојиле сребро, док је сјајна екипа ОК Суботица, можда и заслужено освојила ово првенство. У борби за треће место, одбојкашице Warriors-а су савладале екипу Врбас, којој смо се реванширали за недавни пораз који смо доживели у групи на првом квалификационом турниру“, рекао је тренер Каракашевић.

Састав екипе:

Зорана Мијаљковић, Јелена Бадањац, Милица Мерњик, Оливера Зиволић, Јана Шолаја, Нина Петрић, Теодора Вулетин, Дуња Петровић, Драшко Драгана, Анђела Мерњик, Тијана Малиновић, Николина Папић и Уна Салаји. Тренери: Слободан Бокан и Давор Каракашевић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here