Као некад Рођа – Укус који се памти, традиција која траје

"Укус који се памти, традиција која траје!"

2265

„Као некад Рођа“ је породичнa посластичарницa која већ генерацијама прави укусне сладоледе, колаче и пите по оригиналној рецептури. Послују у два објекта, у Улици Милана Курепе 6 и у Краља Петра Првог у Бачкој Паланци.


Ова посластичарница има дугогодишњу традицију, а све почиње од оснивача, такозваног „Рође“, који је пре више од 50 година почео да прави своје сладоледе од свежих састојака и природних арома.

– Све посластице су прављене са пажњом и љубављу, а тајна нашег успеха је у оригиналној рецептури и традиционалним методама припреме. Наши сладоледи су прављени од свежег млека и воћа, док су колачи и пите прављени од најбољих састојака који се могу пронаћи. Наша породица је већ деценијама позната по својим слатким креацијама које су освојиле срца многих генерација. Mајстори посластичарнице „Као некад Рођа“ су виртуози у свом послу, са дугогодишњим искуством и страшћу за стварањем најбољих посластица. У нашој посластичарници можете пробати најукусније сладоледе, кремпите, торте, пите и многе друге посластице које ће вас вратити у времена када су посластичарнице биле место породичног дружења и уживања. – истичу из ове посластичарнице.

Овде се сладолед прави ручно, од најквалитетнијих састојака.

Уз пажљиву припрему и додатак тајних састојака, постиже се савршен баланс укуса, а сваки залогај је право освежење за ваша чула.

– Колачи и пите у нашој посластичарници су такође нешто посебно. Правимо их по рецептима које су старији од једног века, а сваки комад се спрема са љубављу и пажњом. Уживаћете у меканим бисквитима, кремастим филовима и раскошним декорацијама које су неодољиве за свако непце – наводи Исмаил Зећири.

„Укус који се памти, традиција која траје!“

У посластичарници „Као некад Рођа“, сваки залогај је попут путовања кроз време, у којем уживате у укусима који су вас можда подсетили на ваше детињство. Посетити их и упознајте се са њиховом породичном традицијом и квалитетом којим се ова породица поноси.

„Ваше задовољство нам је најважније, а ми ћемо се потрудити да ваше посете нашој посластичарници буду незаборавне“ – поручују из посластичарнице.

 

Контакт:

Посластичарница – Милана Курепе 6

Радно време: 08:00 – 23:00

 Продаја сладоледа – Краља Петра Првог 

Радно време: 08:00 – 21:00

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here