Svakom kupcu poklon – Magnetic Mobile slavi 5. rođendan

Povodom rođendana pokloni će se deliti od 13.jula do 16.jula

Magnetic Mobile je prodavnica u Bačkoj Palanci koja se bavi prodajom mobilnih telefona i prateće opreme za mobilne telefone i računare, kao i servisom mobilnih telefona, računara i laptopova i nalazi se u Uskoj ulici br 7.

     13.jula slave 5. rođendan i spremili su poklon za svakog kupca!

Ono što izdvaja Magnetic Mobile od drugih je veliki izbor prateće opreme kao što su futrole, zaštitna stakla, slušalice, punjači, kablovi, SD kartice, USB flash memorije i mnogo drugih proizvoda.

Nude kvalitetnu opremu renomiranih proizvođača Huawei i Xiaomi, Moxom, LDNIO, Kingston, SanDisk, Nillkin, UAG, a tu je i originalna Samsung oprema.

                      Vrše dostavu i na kućnu adresu putem kurirskih službi!                                  

Ukoliko imate nedoumice ili ne poznajete dobro karakteristike mobilnih telefona i računara,  ljubazni prodavci u Magnetic Mobile-u će se potruditi da Vam pomognu u izboru i rešavanju problema sa Vašim uređajima. Do sada su im mnogi poklonili poverenje koje su oni opravdali svojim kvalitetnim radom.

Svaki problem sa računarom, tabletom ili mobilnim telefonom, rešavaju stručno, efikasno i brzo!

Ako želite da kupite mobilni telefon, ovde možete pronaći najpoznatije brendove: Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, CAT, Nokia, Motorola, Alcatel. Cene mobilnih telefona u ponudi su za svačiji džep, pa se kreću od 6.990 RSD pa naviše, u zavisnosti šta sve želite da imate na telefonu, koliko često provodite vremena koristeći ga i slično.

Dovoljno je samo da im kažete šta želite i oni će napraviti dobar odnos cene i kvaliteta kako biste iz njihove prodavnice izašli zadovoljni.

Popularni tablet uređaji mogu da se kupe po ceni već od 6.490 RSD, pa mogu biti interesantan poklon za mlađu populaciju. Prodavnica Magnetic Mobile nudi Samsung, Huawei, Alcatel i Lenovo tablete.

       Dođite po svoj poklon, mi slavimo i darujemo!

 

Kontakt: 

Kontakt telefon: 065/560-58-58
mail: [email protected]
Facebook: Magnetic Mobile
Instagram: magnetic.mobile

Adresa: 

Akademika Milana Kurepe 7 – Uska ulica, Bačka Palanka

Radno vreme:

Pon-petak: Od 09 do 20h
Subotom: Od 09 do 14h

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here