Снижење 30% у продавници „Suvenir BP“ на програм поклона

Пожурите, залихе су ограничене.

БАЧКА ПАЛАНКА: Сувенирница „Suvenir BP“  се налази у центру града на адреси Краља Петра Првог 22 и нуди широк избор декоративних елемената и персоналозованих пословних поклона. Ради промене асортимана распродају робу са залиха са попустом од 30%. 


У понуди ове сувенирнице можете пронаћи велики избор шоља са разним мотивима, рамова за фотографије, декоративних кутија, сатова, чаша, пепељара са многим дезенима и облицима и много других занимљивих производа.

Искористите распродају робе и снижење од 30% које је тренутно актулено у сувенирници 

 

Шољице, украсне миришљаве свеце, фигурице, лед боце, рамови за слике, декупаж програм, роковници, перонице, несесери, тацне и кутије, као и декупаж програм купите по сниженим ценама.

Крпе, украсни јастуци, дрвени кухињски програм, декупаж, ножеви, подметачи за чаше, албуми за слике ће сигурно бити прави поклон за празнике.

Изложене су интересантне стоне лампе различитих облика, које можете купити по сниженим ценама.

За најмлађе имају балоне који се пуне хелијумом или ваздухом, а у избору су боје и дезени најпознатијих ликова из цртаних филмова, као и балони за друге свечане прилике.

Ако вам треба рођендански поклон, потражите гипсане фигуре, вазе, дрвене тацне и полице за зачине у декупаж техници, украсне нотесе, слагалице, разне платнене кесе са штампом, а ту су и практичне торбе које можети увек носити уз себе када су вам неопходне за куповину.

За јачу половину изаберите занимљив мини алат упакован у металну кутију или новчаник који поседује батерију па се увек може допунити телефон – ови производи су такође на попусту!

30% попуста на програм од дрвета на који можете да угравирате вашу поруку

Програм од дрвета, као што су дрвене тацне, варјаче, кутије за хлеб, сет за сечење сира, даске за сечење је такође снижен.  Огледала, пљоске, отварачи за флаше и персонализовани фраклићи су интересантни производи који могу пријатно изненадити особу којој поклањате.

 

Веома је интересантан и вез на платну, па тако можете купити пешкир са натписом по жељи, а они ће вам одмах на лицу места урадити. У понуди је велики избор боја и величина пешкира.

За компаније посебна понуда промотивног материјала

Персонализовани роковници, упаљачи, хемијске оловке, торбе, новчаници, шоље, кишобрани, привесци су одличан избор за брендинг фирме. Асортиман производа који се гравирају или штампају са логом фирме је веома велики.

Контакт: 

Телефон: 065 9977590

suvenirshop.rs

Инстаграм: suvenirbp

Фејзбук: suvenirBP

[email protected]

Радно време: 

Понедељак-Петак: 08:00 до 20:00 часова

Субота: 08:00 до 13:00 часова

Адреса: 

Краља Петра Првог 22, Бачка Паланка

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here