Синт Продукт – Јастуци, јоргани и постељине домаће производње

Купујмо домаће! Синт Продукт је фирма која постоји у Бачкој Паланци од 1999. године и бави се производњом текстила за Ваш дом.

Да ли знате да на једном месту у Бачкој Паланци можете набавити сав неопходан текстил за ваш дом по фабричким ценама? Мануфактурна производња и продаја текстила, породичне фирме Синт Продукт из Бачке Паланке вам управо то нуди, и то по повољним ценама.


Познато вам је да се памук рангира веома високо међу материјалима, нарочито када говоримо о приступачној цени, разноврсности и доступности. Исто тако, знате да добар сан највише зависи од квалитета кревета али и од постељине, зато треба водити рачуна шта купујемо! Синт Продукт вам нуди домаћи квалитет по повољној цени.

Постељине се крећу од 1500 динара, јоргани од 1690 динара, чаршафи са гумом већ од 800 динара. 

У Синт Продукту у Југословенске армије 21 у Бачкој Паланци можете пронаћи постељине од 100% памука, који је међу природним материјалима један од најиздржљивијих и веома лак за прање и пеглање. Поред памучних, у понуди имају и квалитетне гушће постељине од ранфорс памука, као и микрофибер постељине са хипоалергијским дејством које ће олакшати ваш сан.

Долазеће хладне дане дочекајте уз нове јоргане свих врста, штеп деке, фротире и алое вера јастуке који су такође део њихове понуде. За вас могу да сашију јорган по жељеним димензијама. Из њихове понуде се издвајају фротири, као и фротирне постељине изузетне мекоће за летње дане.

Више од 23 године постојања су доказ нашег квалитета рада

Синт Продукт поседује производни погон који се налази у Цара Лазара 240 у Бачкој Паланци, док се њихов продајни објекат налази у Југословенске армије 21. Део њиховог асортимана је и дечији програм, који чине постељине за креветиће и комплети за дечије сингл кревете. У њиховој понуди се налазе дечије постељине са омиљеним мотивима ваших малишана, као што су Пепа прасе, Дизнијеви јунаци и остали анимирани јунаци.

У Синт Продукту такође можете пронаћи и веома квалитетне крпе, пешкире, столњаке, непромочиве плахте које производе и продају већ деценију уназад.

Новогодишњи програм – Постељине, столњаци и украсне јастучнице

С обзиром на године њиховог икуства, Синт Продукт је спреман за све празнике, тако да вам благовремено нуди и постељине, јастуке, седалице, столњаке са новогодишњим и ускршњим мотивима који ће оплеменити ваш дом.

Погодности које вам нуди Синт Продукт: 

Олакшавају вашу куповину путем чекова, платних картица или рате. За вас могу сашити јастуке, јоргане, навлаке за душеке и постељине у жељеним димензијама.

Kонтакт: 

Радно време ове породичне фирме је сваког радног дана од 9 до 18 и суботом од 9 до 14 часова.

Телефон: 063 806 77 84

Запратите их на фејзбуку и пратите нове понуде – Sint produkt