Златара Кубура – 30 година са вама

Накит је идеалан поклон, а Кубура нуди идеје за поклоне које можете купити повољно или на рате. 

1073

„Кубура“ је породична златара која у Бачкој Паланци послује још од 1994. године. Златара је некада радила на адреси Краља Петра Првог 37 у Бачкој Паланци, док се 2015. године сели на адресу Жарка Зрењанина 76 где се и данас налази. 


Вођени љубављу и страшћу према накиту, сваки комад који изађе из њихове радионице је сведок посвећености и вештине. На челу тима је Звонимир Кубуровић, власник, дизајнер и мајстор златаре, чија стручност и креативност дају посебан печат сваком комаду накита.  Златара 30 рођендан прославља 24.01.2024 године.

У свету вечне лепоте и изражене елеганције, „Кубура“ вам представља висококвалитетни накит, идеалан избор за оне који цене финоћу и јединственост.

У златари „Кубура“ поред предивних комада накита од злата финоће 585/1000, у понуди је и сребрни накит финоће 925/1000. Сребро је изузетан и повољан поклон, а у овој златари је сваки комад који је у понуди пажљиво израђен. Код њих можете пронаћи и сребрне огрлице са именима које се израђују по поруџбини.

Започните своје путовање кроз свет луксуза уз колекцију златног накита из златаре „Кубурa“. Сваки комад је пажљиво обликован, носећи у себи причу вредну памћења. Било да бирате елегантне огрлице, софистициране наруквице или прстење које одражава ваш јединствени стил, наше злато ће оживети сваку прилику.

У понуди је Majorika накит – Шпански бисер органског порекла кога одликује оригиналан и модеран дизајн огрлица, минђуша, прстења и наруквица.

Накит је идеалан поклон, а Кубура нуди идеје за поклоне које можете купити повољно или на рате. 

Издвајају и брендирани накит Lotus од хирушког челика, Guess накит од нерђајућег челика и накит са Swarowski кристалима на сребру већ од 1090 динара.

Сатови – Велика понуда и повољне цене, Casio сатови већ од 1900 динара!

Оно што посебно краси њихов богат асортиман је велики избор мушких, женских и дечијих ручних сатова познатих брендова: CASIO, FOSSIL, FESTINA, GUESS, POLICE, ESPRIT, SWATCH, TOMMY HILFIGER, SECTOR, POLO SANTA BARBARA, FREELOOK, DANIEL KLAIN. У понуди су сатови класичног дизајна, луксузни, модерни и спортски. Koji год модел да изаберете, даће печат вашем стилу.

Дукати су симболичан, оригиналан и вредан поклон који се поклања за важне тренутке. Златара Кубура израђује дукате у финоћи 900/1000, са мотивом Богородице, Свете Петке, Белог Анђела, или мотива по вашој жељи.

Нека ваш поклон буде инвестиција у време које делите с вољеном особом.

Оригиналност и јединственост дизајна ваших бурми.

Пронађите савршен модел бурме као израз ваше љубави. Сваки комад израђен је са посебном пажњом, како би симболизовао вашу јединствену везу.

У златари Кубура можете да продате златни и сребрни накит, замените стари накит за нови по повољним условима, као и да обавите све врсте поправки златног и сребрног накита и сатова.

Професионално бушење ушију

„На све начине се трудимо да у пријатној атмосфери опустимо дете и улепшамо му тај догађај. Уз свако бушење ушију можете бирати између неколико врста наушница од медицинског челика.“

Посетите златару Кубура и дозволите да вам помогну да пронађете савршен комад који ће улепшати ваше посебне тренутке.

Контакт:

Адреса: Жарка Зрењанина 76, Бачка Паланка

Радно време: 08:00 до 20:00 часова

Телефон: 021 6042270

Плаћање: Кешом, платним картицама, куповина на рате.

  zlatara_kubura

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here