15 јефтиних и креативних идеја за ваш састанак

Суочимо се с тим, нормална рутина забављања као што су вечера и гледање филмова може мало застарјети. Без обзира да ли сте у браку са неколико деце или студентима који се забављају 3 месеца… Проналажење добрих идеја које ће учинити занимљивијим може постати мало теже после неког времена.

Ми разумемо! Зато узмите своје свеске и запишите ове креативне и јефтине идеје да своје састанке подигнете на виши ниво!


Свима нам требају јефтине и креативне идеје за састанке. Шта год да урадите, сусрет са Немицом ће вас нешто коштати. Зато унапред припремите своје финансије. Ако желите да састанак буде јефтинији, можда бисте желели да планирате етнички састанак са мушкарцем или женом из сиромашније земље. На пример, упознавање Српкиње у Немачкој ће вероватно бити много приступачније мушкарцу него упознавање Немице.

1. Ноћ игре.

Време је да отворите стару познату карташку игру или своју стару омиљену игру на плочи. Губитник мора да направи десерт! Појачајте са групним изласком и биће још забавније.

2. Датум филма и замка

Да ли ваш партнер воли филмове? Скупите све класике, а затим пустите своје унутрашње дете да се изрази и изгради удобан кутак или креативни замак у дневној соби. Не заборавите кокице!

3. „Никада раније нисам ово радио“

Идите на час плеса, кувања или грнчарства. Још приступачнија идеја је да заједно пратите нека једноставна упутства из youtube видеа.

4. Авантура заједно

Спакујте једноставан доручак претходне ноћи и крените рано следећег јутра на шетњу уз излазак сунца. Прославите пикником на врху!

5. Kафе Дате

У зависности од тога где живите и шта ваш град може да понуди, пронађите паб који нуди тривијалне игре или кафић са великим избором друштвених и карташких игара и пустите да игре почну.

6. Баштенски датум

Претворите своју башту у романтично место. Направите неке отмјене грицкалице, одложите телефоне и запалите свеће. Запишите нека забавна питања и наизменично постављајте другу особу. Савршено за родитеље који само стављају своју децу у кревет.

7. Недељни тржишни датум

Свратите на локално тржиште и покупите неке свеже састојке. Изаберите занимљив рецепт и користите све састојке које сте управо купили.

8. Датум „Пренеси даље“.

Саставите пакете за бескућнике и поделите их заједно. Позовите своју заједницу да то учини и пренесите још више љубави.

9. Датум склоништа

Волонтирајте да шетате и играте се са животињама у вашем локалном склоништу за животиње. Ако ваш партнер воли животиње, он или она ће то волети.

10. Датум изненађења

Одвојите време да сви запишу своје омиљене идеје за излазак на парче папира. Ставите све папириће у теглу и помешајте. У ноћима када не можете да одлучите шта да радите, извуците идеју за састанак из тегле.

11. Есцапе роом, го-карт или мини голф састанак

Заједничко решавање загонетки или одлазак на картинг могу додати праву количину забаве и узбуђења до данас. Као и игра мини голфа са правом дозом амбиције и конкуренције!

12. Караоке датум

Изаберите неколико својих омиљених песама и будите смели! Пронађите караоке бар у вашој близини и заиста уђите у њега! И дуети могу бити заиста забавни. (Плус тачка: добар глас није услов).

13. Кафа и састанак у парку

Сјајна идеја ако сте напољу са својом децом. Зауставите се у свом омиљеном кафићу и попијте пиће. Однесите га у најближи парк или неко лепо место, прошетајте или седите негде и гледајте како се деца играју. Биће заузети док вас двоје имате прилику да разговарате!