Haris Džinović: Bačkopalanačka publika je odlična, uživao sam! (VIDEO+AUDIO)

2689

BAČKA PALANKA: Juče (06.07.), prvog dana „Dunavskog bala 2018“ u Bačkoj Palanci, centralni događaj je svakako bio koncert legendarnog pevača Harisa Džinovića. Prema, slobodnim procenama ispred sportske hale „Tikvara“ ovom muzičkom spektaklu je prisustvovalo preko 10.000 ljudi, što je nazapamćena poseta na Dunavskom balu, tako da se sa pravom može reći da su organizatori sa Harisom napravili „pun pogodak“.

Nakon koncerta Ilde Šaulić, Dunavski bal je svečano otvorila direktor Turističke organizacije opštine Bačka Palanka – Milica Stoisavljević. Usledio je spektakularni vatromet, da bi se sa centralne bine čuli uvodni tonovi pesme „Prerano sam s tobom“, a to je bio znak da koncert može da počne.

Dolazak na centralnu binu Harisa Džinovića.

Od prve pesme publika na „Dunavskom balu“ je zajedno sa Harisom Džinovićem učestvovala u koncertu, pevajući njegove hitove ali i sjajne kompozicije drugih autora sa naših prostora koji su obeležili poslednje decenije Ex Yu muzičke scene.

Haris Džinović je podario publici nezaboravno veče. Ređali su se hitovi jedan za drugim.

Iako je polako stiglo vreme kad bi se koncert prema planu organizatora trebao završiti, Haris je odlučio da se sjajnoj publici oduži za dobru atmosferu na najbolji način, nagradivši je sa još 20-ak minuta sjajnog programa.

Na kraju koncerta, pozdravivši se sa zahvalnom publikom, Haris je uspeo i malo vremena da odvoji svojim fanovima i priredio im je kratko fotografisanje.

Za BAP VESTI je Haris Džinović preneo svoje utiske sa koncerta, a pre svega se zahvalio bačkopalanačkoj odličnoj publici.

Poslušajte audio izjavu Harisa Džinovića posle koncerata na otvaranju „Dunavskog bala 2018“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here