Evo šta nudi novi Luna park na Tikvari

5515

Ove godine je Luna park nešto ranije stigao u Bačku Palanku. Luna park „Pešić“ iz Smederava je po prvi put u našem gradu i nudi najsavremeniju opremu uz najpovoljnije cene.


Domaći Luna park „Pešić“ ima dugogodišnju tradiciju i raspolaže sa najsavremenijom opremom namenjenom aktivnoj zabavi dece. Luna park je uvek bio mesto dobre zabave. Vožnja u električnim automobilima predstavlja radost za svakog mališana i one koji se osećaju mladima.

Ukoliko ste ljubitelji lude zabave i brze vožnje onda neizostavno morate posetiti Luna park „Pešić“.

 

U svojoj ponudi ovaj savremeni luna park nudi:

1. Autodrom koji je srce i duša luna parka. Doživite veoma objektivan simulator vožnje, gde deca stiču svoje prve veštine u vožnji a oni željni zabave mogu da uživaju u najsavremenijim autićima.

2. Vrhunsku zabavu, opuštanje i trening uz trambolinu.

3. Tobogan koji pruža idealnu dozu adrenalina i klinci ga prosto obožavaju.

Cene korišćenja svih zabavnih sadržaja su veoma povoljne!

Luna park nudi atraktivnu cenu vožnje autića, samo 50 dinara po vožnji!

Kako ističu u Luna parku „Pešić“ bezbednost svih posetilaca luna parka im je apsolutni prioritet u svakodnevnom radu. Svakodnevne kontrole svih objekata i njihovo redovno servisiranje je sastavni deo posla, kao i konstantno praćenje i uvođenje poslednjih domaćih i međunarodnih standarda po pitanju bezbednosti. Takođe su se potrudili da higijenu drže na visokom nivou.

 

Luna park Pešić želi da pokloni čitaocima našeg portala besplatne žetone za vožnju. Vaše podatke pošaljite na broj telefona 065/377-87-85. Prvih 5 dobija po 6 žetona.

Proleće stiže, a vašoj deci ćete svakako uplepšati dane po ovom lepom vremenu ako ih povedete da se kvalitetno zabave na svežem vazduhu.

Ovaj zabavni park garantuje sjajnu zabavu za mlade i one koji se tako osećaju!

Radno vreme Luna parka je od 15h do 23h.

Nalazi se pored sportskih terena u Parku prirode Tikvara, kod desnog benta.

Pogledaj na MAPI kako da stigneš do Luna parka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here