Репертоар у Градском биоскопу од 13. до 16. јануара

Нови филмови у Градском биоскопу

641
Foto: Pixabay

БАЧКА ПАЛАНКА: У Градском биоскопу у Бачкој Паланци од 13. до 16. јануара биће приказане пројекције три филма.


У четвртак и у петак, 13. и 14. јануара од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Чаролија месеца“, синхронизован на српски језик.

Заснован на једној од најпопуларнијих немачких књига за децу „Путовање на месец малог Петра“- анимација доноси причу о малом Питу који креће на очаравајуће путовање заједно са јунском бубом, господином Зумземом и Сендменом, како би спасио своју малу сестру, коју је отео зли човек Месец. Цена улазнице је 250 динара.

У суботу и у недељу, 15. и 16. јануара од 17.00 часова биће приказана анимирана комедија „Клифорд – велики црвени пас“, синхронизован на српски језик.

Када средњошколка Емили Елизабет сретне магичног спасиоца животиња који јој поклања малу црвену куцу, она није очекивала да ће се пробудити и пронаћи огромног пса од три и по метра у свом малом стану у Њујорку. Цена улазнице 350 динара.

Такође у суботу и недељу, 15. и 16. јануара од 19.00 и 21.00 час биће приказан филм „Златни дечко“, српски филм у режији Огњена Јанковића и по сценарију Алексе и Вука Ршумовића.

Ово је прича о Денису Марковићу младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости, због свог талента, постаје мета различитих интереса.

Ово је прича где вас све може и не може одвести таленат. Ово је прича о другој шанси…

У филму „Златни дечко“ окупила се сјајна глумачка екипа: Денис Мурић, Петар Стругар, Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Љубомир Булајић, Тихомир Станић, Страхиња Блажић… Цена улазнице је 350 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here