Празне мреже на “Швајцарији“ (ВИДЕО)

Златибор - Бачка 0:0

215
Фото: ofkbacka.rs

Права првенствена утакмица могла се видети на терену Швајцарија где су у 29. колу Прве лиге Србије снаге одмерили Златибор и Бачка, два бивша Суперлигаша.


Уз доста борбену и динамичну утакмицу на обе стране се исказала велика доза мотивације да се дође до нова три бода. Бачка је за нијансу била бољи ривал, имала две-три изгледне ситуације да дође до целог плена, али Бачкопаланчани нису имали среће. Издваја се пречка Страхиње Каришића из волеја са неких 16 метара од гола Лучића. Борили су се гости, трудили се, али на крају нису успели да материјализују доминацију на терену која је била исказана кроз већи посед лопте уз брз проток паса кроз игру у напред.

Златибор је био агресивнији, чвршћи али нису имали неке изгледне шансе да угрозе гол Мићановића. На крају 0:0 по бод за обе екипе које су морале да поделе „колач“ на равне части, али свакако слађи део колача иде за Бачку Паланку.

Гледалаца: 100.
Главни судија: Милетић Мирослав.
Помоћници: Новаковић Новак, Хрутка Марко.
Жути картони: Дјурић, Радосављевић, Јеремић, Милорадовић (Златибор), Богдановић Ве, Каришић, Петрић (Бачка).

ЗЛАТИБОР: Лучић, Јањушевић, Врбић, Башић, Радосављевић, Јеремић (од 90. мин Милановић), Цветић, Обуоби (од 46. мин Кувељић), Рмуш (од 82. мин Радоман), Чумић (од 46. мин Рајевац), Милорадовић.

БАЧКА: Мићановић, Петрић, Вјештица, Јелић, Каришић, Богдановић Ве (од 86. мин Кеча), Богдановић Ву (од 70. мин Станисављевић), Кошанин, Луковић, Левићанин (од 70. мин Нинковић-од 86. мин Тодоровић), Вукмановић (од 55. мин Миленковић).

Погледајте најзанимљивије моменте са утакмице:

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here