„Čarobni pasulj“ za Aleksandru: U Čelarevu sakupljeno 40.000 dinara

647
Foto: Facebook/Ilija Jovkić

U četvrtak 15. oktobra u Čelarevu, održan je treći po redu humanitarni događaj „Čarobni pasulj“, a prikupljeni novac namenjen je za lečenje šestogodišnje Aleksandre Kalanjoš iz Mladenova, koja boluje od karcinoma nadbubrežne žlezde.


Aleksandra Kalanjoš je šestogodišnja devojčica iz Mladenova, koja boluje od karcinoma nadbubrežne žlezde.

Prvi „Čarobni pasulj“ kuvan je u Bačkoj Palanci, gde su Bačkopalančani prikupili 60.000 dinara, a drugi je kuvan u Mladenovu gde se prikupilo čak 102.000 dinara.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Organizatori događaja u Čelarevu bili su PG Jovkić, Udruženje žena „Majčino krilo“ i Udruženje žena „Iskra“, a sakupljeno je 40.000 dinara.

„Bilo je dobro, malo nas je vreme omelo, ali smo uspeli da odradimo što smo zamislili, ujedno je bio i pijačni dan, a bilo je i onih koji su ostali do kraja kada su čuli zbog čega se organizuje sve to. Žao mi je samo što glavni lik ove naše priče o čarobnom pasulju nije bio tu sa nama zbog terapija koje su sad za nju najvažnije, bio je njen otac i tetka“, rekao je Ilija Jovkić za BAP VESTI.


Pogledaj: Pomozimo Lenki Žutković iz Bačke Palanke (VIDEO)


Organizatori ove akcije poručuju da neće stati na ovome i nastaviće sa akcijama.

„Kuvao se pasulj u oraniji od 80 litara i pošto je on čaroban, pojeo se za 20-25 minuta. Ekipa RG „Jovkić“ i porodica Kalanjoš zajedno sa Udruženjem žena „Majčino krilo“ i Udruženjem žena „Iskra“, Čelarevo se zahvaljuje svima koji su bili pored nas i podržali sve“, dodaje Jovkić.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here