Дочек Нове године – Дневна журка на Салашу Идила

Немојте да вам други препричавају каква је била фантастична дневна журка на Салашу Идила, већ резервишите своје место за најбољу журку у граду на време!

1129

Нова година куца на вратима, а врата „Салаша Идила“ су широм отворена за све који желе добар провод на дневној журци која је ће бити организована 31. децембра. 


Салаш Идила наставаља тренд дневних журки који је апсолутни хит у последњих неколико година. У топлом, празничном амбијенту на салашу организују незаборавну журку године.

За све љубитеље доброг провода Салаш Идила организује  дневну журку о којој ће се причати. Само за вас наступаће фантастични тандем певача Пеђа Вујић и Сашка Стојановић, који ће журку довести до усијања уз живу свирку и репертоар домаће музике. Почетак журке године је у 13 часова и резервације су обавезне. Немојте да вам други препричавају каква је била фантастична дневна журка на Салашу Идила, већ резервиште своје место за најбољу журку у граду на време.

„Испратимо стару, а дочекајмо нову и бољу годину весели и опуштени. „

Улаз је слободан.

Контакт телефон за резервацијe :

065 40 70 243


Салаш Идила се налази на Обровачком путу у Бачкој Паланци, тако близу градске вреве, а опет довољно далеко да имате жељену приватност.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here