Надлежни, уклоните кран! Ветар га љуља и може да падне на некога (ВИДЕО)

Погледајте како га ветар љуља! Апелујемо на надлежне у Општини Бачка Паланка да учине све како би уклонили кран који није безбедан по животе и имовину.

2191

БАЧКА ПАЛАНКА – Неколицина грађана Бачке Паланке је нашој редакцији, за рубрику Глас грађана,  проследила фотографије и видеа крана који деценијама стоји напуштен у центру Бачке Паланке а који се на ударе ветра озбиљно љуља и прети да падне. У његовој непосредној близини су насељене куће и стамбене зграде, тако да су грађани са правом забринути јер би пад крана могао да угрози животе и нанесе озбиљне материјалне штете.

Кран је напуштен и необезбеђен. На овом месту се налази још од деведесетих година прошлог века када је на овој локацији требало да се изгради бачкопаланачко позориште и две зграде са становима солидарности.

Локална самоуправа која је и била наручилац грађевинских радова до дана данашњег није решила проблем незавршених објеката. Грађани су се понадали да би се ова тридесетгодишња мука могла решити када је 2021. године фирму “Зечевић у стечају” купила фирма чији је власник Бранко Зубац. Тада је локална власт најављивала могуће решење овог вишедеценијског проблема у Бачкој Паланци, међутим негде је запело. Где? За сад не знамо.

Знамо да се кран љуља и да је опасан по животе људи који живе у непосредној близини. Зато апелујемо на надлежне у Општини Бачка Паланка да учине све како би уклонили кран.

Никад завршена зграда позоришта у Бачкој Паланци која је почела да се гради средином деведесетих година прошлог века

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here