БАП – Инвент 2024. – најава изложбе иновација

У Бачкој Паланци

182
Фото: Canva, Udruženje pronalazača i inovatira/Facebook

Међународна изложба иновација, технолошког стваралаштва младих и екологије, „БАП – Инвент 2024.“ биће одржана од 7. до 9. марта у просторијама Музеја града Бачка Паланка. Организатор изложбе је Удружење проналазача и иноватора „УПИ – ЧИБ“.


Поставке које ће ове године бити представљене су: Реализоване иновације и нове технологије у областима екологије, енергетске ефикасности, обновљивих извора енергије, одрживе пољопривреде, производње хране и технолошко стваралаштво младих. Свечано отварање заказано је за 7. март у 13:00 часова.

„Теме семинара су препознавање и заштита интелектуалине својине у областима: енергетска ефикасност, алтернативни извори енергије и медицина. У раду форума ће посебно бити представљене одабране реализоване иновације и нове технологије у наведеним областима које по својој иновативности, степену развоја одскачу од просека“, наводе организатори.

Пријава и пријем материјала је до 22. фебруара. Контакт телефони 021/761-375 и 064/127-6-126. Мејл адреса: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here