Хуманитарни базар за Исидору Вучковић у центру града

Програм ће посебно обрадовати најмлађе

БАЧКА ПАЛАНКА – Хуманитарни базар за Бачкопаланчанку Исидору Вучковић, одржаће се у петак 16. јуна у центру Бачке Паланке, између Поште и платоа. 


Организатори су се потрудили да понуде за сваког по нешто, од хране и пића, преко гардеробе до дечијих аниматора и занимљивог фотографисања. Базар почиње у 10:00 и траје до 19:00 часова.

Посетиоце очекује слани и слатки програм, домаћи производи и наравно освежавајућа лимунада. Биће и штандова са гардеробом за децу и одрасле, као и играчке, едукативни програм и различите рукотворине. Оно што ће посебно обрадовати најмлађе јесте кутак за плетенице, аниматори за децу (блесави кловн са балонима – 10:00-14:00 часова, меда Рале – 11:00 часова, цртање по лицу – 14:00 часова). Деца ће имати прилику и да се фотографишу на моторима. Базар ће подржати и чланови ЦТКУ „Коста Абрашевић“ који ће продавати карте за хуманитарни концерт „Ала волем коло да играм“. 

Дођите у петак, 16. јуна и пронађите неку ситницу за себе или улепшајте дан вашим најмлађима, а у исто време учинићете хумано дело.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here